SON DAKİKA



Haber > Gündem > HKP Genel Başkanı Nurullah Efe gözaltına alındı!

HKP Genel Başkanı Nurullah Efe gözaltına alındı!

04 Eylül 2023 Pazartesi - 17:03




Halkın Kurtuluş Partisi'nin seçim dönemlerinde TRT ekranlarında yaptığı konuşmalarla tanınan ve "HKP Dayı" olarak anılan Genel Başkanı Nurullah Efe, metruk bir arazideki ağaçları kestiği iddiasıyla kavga ettiği kişiyi sırtından ve karnından bıçaklayarak ağır yaraladı. Efe gözaltına alındı.





Halkın Kurtuluş Partisi’nin (HKP) Genel Başkanı Nurullah Efe, bıçakla yaralama gerekçesiyle gözaltına alındı. Olayın görüntüleri de ortaya çıktı. İstanbul Emniyeti'ni harekete geçiren "Bıçakla Yaralama" olayı, Üsküdar İlçesi'ne bağlı Güzel Tepe Mahallesi Ganimet Sokak üzerinde dün saat 11.50 sıralarında meydana geldi. 

'Yaş ağaçları kesiyorsun' kavgası

Sabah'ın haberine göre, söz konusu adreste bulunan metruk binanın bahçesinde iddialara göre daha önceden budanmış ağaçları ikamet sahibinden izin alarak toplamaya gelen Recep A. (60), eşi Hasibe A. ve Hatice A. ile aynı sokakta oturan Halkın Kurtuluş Partisi (HKP) Genel Başkanı Nurullah Efe (77) ve oğlu Hikmet Efe (42) arasında "Yaş ağaçları kesiyorsunuz" tartışması çıktı. 

Bir kez sırtından iki kez karnından
 
İddialara göre iki taraf, sokak ortasında bıçaklı ve sopalı kavga etti. O anlar kayıt altına alındı. Recep A., 1'i sırtından ve 2'si karın bölgesinden olmak üzere üç bıçak darbesiyle ağır yaralandı ve Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Başkan ve oğlunun sabıka kaydı var


Olayda iddialara göre; mala zarar verme suçundan kaydı olan Nurullah Efe ve kasten yaralama, tehdit, hakaret ve konut dokunulmazlığını ihlal suçlarından kaydı olan oğlu Hikmet Efe de yaralandı. Yaralanan iki taraf da birbirlerinden şikayetçi ve davacı oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0
HKP

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap