SON DAKİKA



Haber > Gündem > Hep birlikte iyi hizmetler için...

Hep birlikte iyi hizmetler için...

03 Şubat 2015 Salı - 15:40




AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar ve yönetimi İlçe Kaymakamı Mehmet Yapıcı’yı makamında ziyaret etti.





AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar ziyarette yaptığı açıklamada, "Yeni yönetim olarak Fatsa Kaymakamı'nı ziyaret etmek istedik. Kendisi bizi kabul ettiği için çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte birlikte koordineli bir çalışma yaparak ilçemizin daha fazla gelişmesi ve hizmet alması noktasında daha özverili çalışmalar yapacağız. Sizlere de çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.

Ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu belirten Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, “İktidar partisi yöneticilerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Siyasi partiler demokrasilerin vazgeçilmezidir. Bu anlamda da bizler onlardan faydalanacağız. Bize sağlayacakları güçle daha iyi hizmetler yapacağız. Fatsamıza hep birlikte iyi hizmetler yapmak için ortak çalışmaları gerçekleştireceğiz. Fatsa ilçemizi daha iyi hizmet alma noktasında sizlerin desteğine ihtiyacımız olacak, bu konuda sizlerin büyük destek vereceğinizden kuşkumuz yok” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap