SON DAKİKA



Haber > Gündem > Hastanede skandal!

Hastanede skandal!

02 Eylül 2016 Cuma - 12:41




Adana'da bir çift 9 ay boyunca bekledikleri erkek bebek yerine kucaklarına kız bebek alınca şaşkına döndü. Acı gerçek daha sonra ortaya çıktı.





Adana'da yaşayan 30 yaşındaki Tunahan Aslankeser ve 25 yaşındaki eşi Burcu Aslankeser erkek bebek beklerken hayatlarının en büyük şokuyla karşı karşıya kaldı.

9 ay boyunca erkek bebek bekleyen çift, doğumda doktorların kendilerine kız bebek getirmeleriyle şaşkına döndü. Ancak çift asıl şaşkınlığını kan grubu uyuşmazlığı meydana çıkınca yaşadı.

Hastane yönetimi bebeğin karışma ihtimalinin söz konusu dahi olamayacağını söyleyerek çifti, Hira Nur adını verdikleri bebekleriyle birlikte evlerine gönderdi.

ANNE DNA TESTİNE YANAŞMADI

Ancak aldıkları cevaptan tatmin olmayan aile, Aile Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunarak yasal işlem başlattı. Bu süreçte adli tıp hem anne, hem de babadan kan alınarak DNA testi yapmak istedi. Baba kan örneğini verdi ancak anne kan örneği verip DNA testi yaptırmaya yanaşmadı. DNA testi yaptırmaya yanaşmayan anne, geçtiğimiz cuma günü evden bebeği de alıp kaçarak sığınma evine yerleşti.


Annenin DNA testinde bebeğin kendisinin olmadığı anlaşılırsa kendisinden alınmasından korktuğunu, kendi bebeği olmasa bile onu çok sevdiğini, bu nedenle DNA testi yaptırmak istemediğini söylediği öğrenildi.

Adana Valiliği konuyla ilgili soruşturma başlatarak, o gün hastanede çalışan temizlikçiden doktoruna kadar herkesin incelendiği öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap