SON DAKİKA



Haber > Gündem > Hangi illerde seyahat yasağı kalktı? İşte giriş çıkış yasağının kalktığı iller!

Hangi illerde seyahat yasağı kalktı? İşte giriş çıkış yasağının kalktığı iller!

11 Mayıs 2020 Pazartesi - 20:00




Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, video konferans yöntemiyle toplandı. Toplantıda normalleşme adımları ve 19 Mayıs haftasında 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması konuları ele alındı. Geçtiğimiz hafta, 7 ilde giriş çıkış kısıtlaması kaldırılmıştı. Bu haftada yapılan değerlendirmede 9 şehir için de şehirler arası giriş çıkış sınırlandırması sonlandırıldı.





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Tarabya'daki Huber Köşkü'nde gerçekleştirildi. Toplantı sonrası kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan corona virüs nedeniyle alınan yeni kararları açıkladı. Geçtiğimiz hafta, 7 ilde kaldırılan giriş çıkış kısıtlamasına bugün 9 il daha eklendi. Peki, Hangi illerde seyahat yasağı kalktı?  Hangi şehirlerde giriş çıkış yasağı kalktı?  İşte seyahat yasağının kalktığı iller!

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapıldı.Tarabya'daki Huber Köşkü'nde gerçekleştirilen kabine toplantısı, 3 saat 55 dakika sürdü. Koronavirüs salgını sebebiyle yedinci kez video konferans yöntemiyle yapılan toplantıda, İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da yer aldı. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan corona virüs normalleşme sürecinde alınan yeni kararları açıkladı.   
 
HANGİ İLLERDE SEYAHAT YASAĞI KALKTI? 
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada Geçtiğimiz hafta, 7 ilde kaldırılan giriş çıkış kısıtlamasına bugün 9 ilin daha eklendiğini duyurdu. Erdoğan, "Geçtiğimiz hafta 7 ilimizdeki şehirler arası giriş çıkış sınırlandırmasını sonlandırmıştık. Bu haftada yaptığımız değerlendirmede 9 şehirimiz için daha şehirler arası giriş çıkış sınırlandırmasını sona erdirmeyi kararlaştırdık.

Bunlar; Adana, Diyarbakır, Mardin, Trabzon, Ordu, Denizli, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Tekirdağ illerimizdir." dedi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap