SON DAKİKA



Haber > Gündem > Hakkari ve Kuzey Irak'ta PKK'ya ağır darbe!

Hakkari ve Kuzey Irak'ta PKK'ya ağır darbe!

17 Temmuz 2019 Çarşamba - 09:12




Hakkari'de düzenlenen hava destekli operasyonda 2 PKK'lı terörist öldürüldü. Öte yandan Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesine Pençe Harekatı ile koordineli düzenlenen hava harekatıyla 7 terörist etkisiz hale getirildi.





İçişleri Bakanlığı, Hakkari'de düzenlenen hava destekli operasyonda 2 PKK'lının terörist etkisiz hale getirildiğini bildirdi. 

İçisleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "İç güvenlik operasyonları kapsamında,Hakkari Merkez ilçe kırsalında, İl Jandarma Komutanlığı’nca bugün gerçekleştirilen hava destekli operasyonda; 2 terörist, silahları ile birlikte etkisiz hale getirilmiştir.Bölgede operasyonlar devam etmektedir" denildi. 

PKK'YA BİR DARBE DAHA

MSB, Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesine Pençe Harekatı ile koordineli düzenlenen hava harekatıyla 7 terörist etkisiz hale getirildiğini bildirdi. 

Bakanlığın Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Pençe Harekâtı ile koordineli olarak, Irak kuzeyi Metina bölgesine düzenlenen hava harekâtıyla PKK bölücü terör örgütü tarafından silah mevzii, barınak ve sığınak olarak kullanılan hedefler vuruldu, 7 terörist daha etkisiz hale getirildi" denildi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap