SON DAKİKA



Haber > Gündem > Hainlerin hain planı tutmadı

Hainlerin hain planı tutmadı

19 Mart 2016 Cumartesi - 10:00




PKK’nın Karadeniz Bölge Sorumlusu sınırda yakalandı.





Trabzon’dan Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine giden ve buradan yanına aldığı 12 kişi ile birlikte PYD saflarına katılmak için sınırı geçmeye çalışan Cihan O., Jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Cihan O. tutuklanarak cezaevine konuldu.

PATLAYICI BULUNDU

İfadelerinin ardından 12 kişi ile birlikte mahkemeye sevk edilen Cihan O. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yapılan operasyonların ardından açıklama yapan Genel Kurmay Başkanlığı “Suriye’den Türkiye’ye yasadışı yollardan girmeye çalışan PYD/PKK mensupları yakalanmış, bölgede yapılan aramalarda da 12 kg patlayıcı madde ele geçirilmiştir” denildi.

JANDARMA YAKALADI

PKK terör örgütünün Karadeniz yapılanmasına yönelik yaptığı çalışmalar sonuç vermeyince, Trabzon’dan Urfa’ya giden ve burada yanına aldığı 12 kişi ile birlikte sınırı geçmek isteyen Cihan O. Jandarma ekiplerinin operasyonuyla yakalanarak gözaltına alındı.


12 KİŞİ YANINDAYDI

Yanındaki 12 kişiyle birlikte gözaltına alınan Cihan O.’nun örgütün Karadeniz yapılanmasından sorumlu olduğu, Trabzon’dan Urfa’ya giderek PYD saflarına katılmak için sınırı geçmeye çalıştığı ve yakalandıktan sonra örgütün planlarını deşifre ettiği iddia edildi.

Kemal BEKTAŞ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap