SON DAKİKA



Haber > Gündem > Gurbetçi sokak röportajında konuştu: Dönmeyiz, Türkiye'de yaşamak her yiğidin harcı değil!

Gurbetçi sokak röportajında konuştu: Dönmeyiz, Türkiye'de yaşamak her yiğidin harcı değil!

15 Ağustos 2023 Salı - 10:23




Gurbetçi sokak röportajında konuştu. Yurt dışında yaşayan ve 'Türkiye'ye dönerim' diyenlerin yalan söylediğini belirten vatandaş, 'Türkiye'de yaşamak her yiğidin harcı değil!' dedi.





Sokak röportajlarında sık sık yurt dışında yaşayan ve oy kullanan gurbetçi vatandaşların 'Türkiye çok ucuz, nasıl geçinemiyorsunuz?' sözleri kamuoyuna yansıyor. Ancak bu kez durum farklı.

Bir sokak röportajında 'Avrupa Türkiye'yi kıskanıyor mu?' soru soruldu. Alınan yanıtsa her zamankinin pembe rüyalar yerine acı gerçekleri gösterdi. 

Gurbetçi vatandaş, Almanya'da doğup büyüdüğünü ifade ederek 'Türkiye evet cennet ancak beyinlerin değişmesi gerekiyor' dedi. Ardından ise 4 kişilik bir ailenin Türkiye'de restoranta gittiğinde 700 ila 800 lira verdiğini ancak Almanya'da sadece 40 - 50 Euro tuttuğunu belirtti. Ardından ise Türkiye'de art arta zamların geldiği akaryakıt fiyatları üzerinden örnek vererek Türkiye'ye dönmek isteyenin yalan söylediğini ve ülkemizde yaşamanın her yiğidin harcı olmadığını dile getirdi.

İşte o röportaj..   

Beğendim
3
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap