SON DAKİKA



Haber > Gündem > Günlük 2, aylık 40 milyon lira dolandırdılar! İnternet satışından dev vurgun

Günlük 2, aylık 40 milyon lira dolandırdılar! İnternet satışından dev vurgun

16 Temmuz 2023 Pazar - 12:56




İnternet sitesi üzerinden cep telefonu, elektronik eşya gibi ürünler almak isteyenlere siparişlerini göndermeyerek günlük 2 milyon lira aylık ise 40 milyon lira dolandıran 3 şüpheli jandarma ekiplerince kıskıvrak yakalandı. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.





İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, internet üzerinden elektronik eşya satışı yapan bir siteyle ilgili gelen ihbarı değerlendirdi. Şikayet üzerine harekete geçen ekipler, satın alınan elektronik eşyaların gönderilmeyerek vatandaşların mağdur edildiğini tespit etti.

45.jpg

GÜNLÜK 2 MİLYON, AYLIK 40 MİLYON LİRA KAZANÇ SAĞLAMIŞLAR

Yaklaşık 2 aylık çalışma sonrasında 2'si kadın toplam 3 şüphelinin İstanbul'da olduğu tespit edildi. Şüphelilerin banka hesapları incelendiğinde, günlük yaklaşık 2 milyon TL, aylık yaklaşık 40 milyon TL hesap hareketi olduğu belirlendi.

78.jpg


Bunun üzerine, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele ekipleri tespit edilen iki ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda çok sayıda cep telefonu, bilgisayar, banka ve kredi kartı ile doküman ele geçirildi. Yakalanan şüphelilerden M.S.B., A.C. ve C.S. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap