SON DAKİKA



Haber > Gündem > Güngören Belediyesi’nde yaşananlar AKP MKYK’nın gündeminde

Güngören Belediyesi’nde yaşananlar AKP MKYK’nın gündeminde

06 Aralık 2019 Cuma - 19:23




AKP’li Güngören Belediyesi’nin Başkan Yardımcısı Veysel İpekçi’nin belediyede çalışan bir şoföre verdiği “tuvalet önünde oturma” cezasının yankıları sürüyor. Yaşanan skandalla ilgili AKP Sözcüsü Ömer Çelik'ten açıklama geldi. Çelik, "Bu şahsın belediye başkan yardımcılığından sonra meclis üyeliğinden de ayrılmasını gerektiğini değerlendiriyoruz" dedi





Belediyede çalışan şoföre verdiği insanlık dışı ‘ceza’ ile gündeme gelen ve Güngören Belediye Başkan Yardımcılığından istifa eden Veysel İpekçi, AKP’nin bugün gerçekleşen MKYK toplantısında da ele alındı. Toplantı devam ederken kameralar karşısına geçen AKP Sözcüsü Ömer Çelik, olayla ilgili açıklama yaptı.

“AYRILMASINI GEREKTİĞİNİ DEĞERLENDİRİYORUZ”

Yaşananları tasvip etmediklerini ifade eden Çelik, “Çirkin bir davranış oldu. bu hepimizi üzmüştür. Buradan Enes’e sesleniyoruz; seninle birlikteyiz, sana yapılanı kınıyoruz. Bunu yapan kişi, belediye başkan yardımcılığı görevinden alınmıştır. Tabi burada insanlık dışı davranış söz konusu olmuştur. Herhangi bir yerde bir amir-memur ilişkisi içerisinde doğru bulunmayan bir konu varsa bunun nasıl değerlendirileceği kurallarla bellidir. Genç bir çalışanı onurunu kıracak şekilde cezalandırma şekli o gence zarar vermez bunun yapan sicilini ortaya koyar. Belediye başkan yardımcılığından istifa eden şahsın belediye meclis üyeliği de söz konusu. Hiçbir şekilde belediye meclis üyeliği uygun bulmuyoruz. Belediye başkan yardımcılığından sonra bu görevden de ayrılmasını gerektiğini değerlendiriyoruz” dedi.

HİTLER BENZETMESİ

Bir Alman gazetesinde Atatürk ile Hitler'in benzer olarak gösterilmesine de tepki gösteren Çelik, “Almanya'da bir televizyonun devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e dönük çirkin yayını söz konusu oldu. Bu yayını şiddetli şekilde kınıyoruz” ifadelerini kullandı.

SÖZCÜ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap