SON DAKİKA



Haber > Gündem > Güneşli Günlere Veda Edin..?

Güneşli Günlere Veda Edin..?

11 Şubat 2024 Pazar - 15:28




Lapa lapa kar güneşli günlerin hemen ardından başlıyor!





CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, sosyal medya hesabından hava durumuna ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İstanbul'da bugün havanın açık olduğunu, sıcaklığın ise ortalamanın 8-10 derece üzerinde seyrettiğini belirtti. İstanbul için yağış uyarısı da yapan Şen, yarın öğlen saatlerinde yağmur beklendiğini ifade etti.

DOĞU'DA ÇIĞ TEHLİKESİ 

Prof. Dr. Orhan Şen, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:Bugün Pazar; genelde hava açık, sıcaklık Kuzey Batı'da daha çok olmak üzere ortalamanın 8-10 derece üzerinde. Ege kıyılarında ve Marmara'nın batısında lodos kuvvetli esiyor akşama yavaşlar. Doğu'da çığ riski devam ediyor. Gece Kıyı Ege Trakya ve Batı Akdeniz'e yağmur geliyor.

YARIN ÖĞLEN SAATLERİNE DİKKAT 

Bugün İstanbul parçalı bulutlu 17 C. Yarın öğlen yağmur gelecek, kuvvetli değil. İzmir ve Antalya yağmurlu 18, Ankara 15, Samsun 22, Malatya 11, Urfa 18 derece.

TRABZON İÇİN SARI ALARM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ise bugün 21 il için sarı kodlu uyarı verdi. Vatandaşların lodos ve çığ tehlikesine karşı tedbirli olması istendi. O kentler sırasıyla şu şekilde:
Ağrı, Artvin, Balıkesir, Bitlis, Bursa, Çanakkale, Edirne, Erzurum, Giresun, Hakkari, İstanbul, Kars, Kırklareli, Muş, Rize, Tekirdağ, Trabzon, Van, Şırnak, Ardahan, Iğdır

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap