SON DAKİKA



Haber > Gündem > Görüntüler gerçek mi bilmiyoruz!

Görüntüler gerçek mi bilmiyoruz!

24 Aralık 2016 Cumartesi - 08:47




Terör örgütü DEAŞ’ın önceki akşam Türk olduklarını öne sürdüğü iki askeri infaz ettiğine ilişkin görüntülerle ilgili Hükümet'ten ilk açıklama geldi.





Terör örgütü DEAŞ’ın önceki akşam Türk olduklarını öne sürdüğü iki askeri infaz ettiğine ilişkin görüntülerin yer aldığı video, büyük bir infiale yol açtı. Sosyal medyada hızla yayılan videodaki görüntülerin gerçek olup olmadığı, montaj yapılıp yapılmadığı Jandarma Kriminal Dairesi tarafından en ince ayrıntısına kadar incelenmeye başlandı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör örgütü DEAŞ’ın Türk olduklarını öne sürdüğü iki askeri infaz ettiğine ilişkin görüntülerin yer aldığı videoyla ilgili “El Bab’dan gelen şehit haberleri var. İnternette yayınlanan görüntüler var. İzleyemiyoruz. Yüreğimiz yanıyor. Hükümetten cevap bekliyoruz. ‘Olayı inceliyoruz’ diyorlar, inceleyin ama ben cevap bekliyorum. Eskiden bir PKK belası vardı, şimdi bir de IŞİD belası çıktı” dedi. Hükümet kanadından konu hakkında açıklama yapan Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan 'Gerçek mi bilmiyoruz' derken geç saatlerde bir açıklama yapan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, '3 askerimizin DEAŞ'ın elinde olduğunu değerlendiriyoruz ancak bundan öteki tüm yorumlar teyit edilmiş bilgi değildir' dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap