SON DAKİKA



Haber > Gündem > Görev Semih Terzi'deymiş

Görev Semih Terzi'deymiş

03 Ağustos 2016 Çarşamba - 09:35




Şehit olan astsubay Ömer Halisdemir tarafından Özel Harekat binası önünde tek kurşunla öldürülen darbeci Semih Terzi Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriy





Fethullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz'daki askeri darbe girişimi sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda komutayı ele almak isteyen darbeci Tuğgeneral Semih Terziyle ilgili bir gerçek ortaya çıktı. Darbeci Tuğgeneral Semih Terzi'nin, Özel Kuvvetler Komutanlığı'nın Suriye'deki operasyonlarını yönettiği öğrenildi.

Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ CNN Türk'teAhmet Hakan'ın sorularını yanıtlarken Semih Terzi için "O katil, o vatan haini Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'deki operasyonlarını yöneten kişiydi" dedi.

TEK KURŞUNLA ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Fethullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz'daki askeri darbe girişimi sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda komutayı ele almak isteyen darbeci Tuğgeneral Semih Terzi, Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir tarafından tek kurşunla öldürülmüştü.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap