SON DAKİKA



Haber > Gündem > Göl ortasında, tek can yeleğiyle can pazarı!

Göl ortasında, tek can yeleğiyle can pazarı!

10 Eylül 2016 Cumartesi - 11:20




Burdur Gölü'ne açılan bir çiftin jet-ski'si battı. Genç çift saatlerce tek can yeleğine tutunarak, gölün ortasında kurtarılmayı bekledi.





Burdur'da dün akşam sıralarında jet- ski ile Burdur Gölü'ne açılan Gökhan Çokcan ve Ayşe Özmen, saat 20.00 sıralarında cep telefonuyla arkadaşlarını arayarak jet-ski'nin battığını haber verdi. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık, Afet ve Acil Durum (AFAD)ekipleri sevk edildi.

Arama çalışmalarına havadan destek sağlanması için Antalya Emniyet Müdürlüğü'nce de bölgeye bir helikopter gönderildi. Çalışmalara pek çok kişi de jet- ski'lerle katıldı.

6 SAAT SONRA BULUNDULAR

Gökhan Çokcan ve Ayşe Özmen 6 saat sonra, bir sahilde bitkin halde bulundu. İkili, sağlık ekiplerinin müdahalesinden sonra kontrol amaçlı Burdur Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

TEK CAN YELEĞİNE TUTUNMUŞLAR


Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ise jet- ski'nin batması nedeniyle kaybolan Gökhan Çokcan ve Ayşe Özmen'in can yeleği sayesinde kurtulduğunu söyledi.

Kazazedelerden sadece birinde can yeleği bulunduğunu kaydeden Başkan Ercengiz, "İkisi de can yeleğine tutunarak karaya yüzerek ulaşmış. Yaklaşık 1.5 saat suda kalmışlar. Herhangi bir hayati tehlikeleri görünmüyor. Uzun süre suda kalmaları nedeniyle sıvı elektrolit ve ısı kaybına bağlı olarak bir süre tedbiren gözlem altında kalacaklar." sözlerini kaydetti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap