SON DAKİKA



Haber > Gündem > Göçmenleri Yunanistan diye Marmaris’e bıraktılar

Göçmenleri Yunanistan diye Marmaris’e bıraktılar

28 Ocak 2024 Pazar - 12:56




Muğla’nın Marmaris ilçesinde karadan ulaşımın olmadığı bir alanda mahsur kalan göçmenler, Sahil Güvenlik tarafından yapılan operasyonla kurtarıldı. Göçmenlerin organizatörler tarafından gece yarısı “Yunanistan adasına geldiniz” denilerek Marmaris’e bırakıldığı öğrenildi.





Göçmen organizatörlerinin tekne ile gece karanlığında 4-5 saat dolaştırdıktan sonra Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı Çiftlik Koyu yakınlarındaki karadan ulaşımın olmadığı kayalık bölgeye “Yunanistan’a ait adaya geldiniz” diyerek bıraktıkları ortaya çıktı.

Hava aydınlandığında acil yardım hattından yardım isteyen 17 göçmen karşılarında Türk Sahil Güvenlik'i görünce şoke oldu.

Aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu göçmenler kayalık bölgeden kurtarılarak Marmaris Limanı’na getirildi. Göçmenlerin, ifadelerinin alınmasının ardından Muğla Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edildikleri belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap