SON DAKİKA



Haber > Gündem > Giresun'da vekiller mazbata aldı

Giresun'da vekiller mazbata aldı

15 Haziran 2015 Pazartesi - 17:31




Giresun’da 25. dönem milletvekilliği seçimlerini kazanan CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu ve MHP Giresun Milletvekili Orhan Erzurum, İl Seçi





Gişresun'da vekiller mazbata aldı. Giresun Adliye Sarayı’nda İl Seçim Kuruluna ilk gelerek mazbatasını alan CHP’nin milletvekili Bülent Bektaşoğlu oldu. Daha sonra ise, MHP’li vekil Orhan Erzurum geldi. Bektaşoğlu ve Erzurum mazbatalarını İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Şenol Demir ve İl Seçim Kurulu üyesi Hakim Emrullah Şakerci'den aldı. Mazbatasını aldıktan sonra CHP’li Bektaşoğlu, bir an önce hükümetin kurulması gerektiğine vurgu yaptı.

Bektaşoğlu, “Şuanda Türkiye’de halkımız 7 Haziranda bir koalisyon seçeneği önümüze koydu. Bu seçeneğin bir an önce hallolması hepimizin ortak dileğidir. Türkiye’nin hükümetsizliğe tahammülü yoktur. Bir an önce hükümetin kurulup hayata geçirilmesi lazım” dedi. MHP Giresun Milletvekili Orhan Erzurum ise, “Seçim döneminde bir çok söz vermiştik. Giresun için çalışacağız, elimizden geleni yapacağız ve Giresun insanının sürekli yanında olacağımızı söylemiştik. Bu sözlerimiz hala geçerli, elimizden gelen tüm gayretleri Giresun ve Giresunlu için göstereceğiz” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap