SON DAKİKA



Haber > Gündem > Giresun sahipsiz değil!

Giresun sahipsiz değil!

26 Mayıs 2015 Salı - 10:34




Belediye Başkanı Kerim Aksu’ya havalimanı açılışında söz verilmemesine MHP ve AK Parti’den tepki geldi.





Ordu-Giresun Havalimanı açılışında Ordu Belediye Başkanı’na söz hakkı verilip Giresun Belediye Başkanı’na verilmemesi karşısında Giresun kamuoyu ayağa kalktı. Kerim Aksu’ya önce kamuoyundan, sonra MHP’den, dün de AK Parti’den destek geldi. MHP Giresun 1. Sıra Milletvekili Adayı Dr. Orhan Erzurum, "Ordu-Giresun Havalimanı açıldı. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Ancak açılışta Ordu Belediye Başkanı'nı konuşturup Giresun Belediye Başkanı'na söz veremeyen, verdirtmeyen zihniyeti şiddetle kınıyorum. Giresun'u kimse sahipsiz zannetmesin" dedi. Giresun’un hakkını yedirmeyiz AK Parti’den olaya ilişkin ilk açıklama Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü’den geldi.

"Giresun’un yok sayılmasına izin vermemiz söz konusu olamaz" diyen Tütüncü, "Bazıları ortamı germeye çalışıyor. Sakin olmakta fayda var. Kerim Aksu’ya saygısızlık yapılmamıştır. Havaalanı açılışı esnasında Kerim Aksu’nun protokol müdürüyle tartıştığını gördüm. Protokol sıralaması bizim dışımızda gelişti. Durumu fark edince hemen kalktım kendi yerimi Sayın Aksu’ya verdim. Yanımdaki arkadaşımı da kaldırıp Kerim Aksu ile beraber alana gelen CHP Giresun İl Başkanı Sinan Kitapçı’ya yer verdirdim. Bu şehrin Belediye Başkanını önemsiyor, değer veriyoruz. Oradaki konuşmalar esnasında bence Ordu Belediye Başkanına da söz hakkı verilmemeliydi. Ona söz hakkı veriliyorsa Kerim Aksu’ya da verilebilirdi. Ben de Giresun’un hakkını kimseye yedirmem. Yedirirsem bu koltukta oturmam" şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap