SON DAKİKA



Haber > Gündem > George mi olacak Michael mi olacak?

George mi olacak Michael mi olacak?

30 Temmuz 2013 Salı - 09:06




AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, "Suriye, Myanmar, Mısır ve Somali gibi Müslüman ülkelerde dikkat ederseniz kan akıyor. Müslüman kesimlere yöne





Karal, partisinin Fındıklı İlçe Teşkilatı ve Fındıklı Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programı sonrası yaptığı konuşmada, Batı'nın, İslam dünyasındaki gelişmelere duyarsız kaldığını ifade etti. Karal, "Suriye, Myanmar, Mısır ve Somali gibi Müslüman ülkelerde dikkat ederseniz kan akıyor. Dünyada bulunan ülkeler arasında sadece Müslüman kesimlerine yönelik oyun ve kaoslara kulak tıkayan Batı dünyası, gündemini sadece İngiliz Kraliyet Ailesi'nin dünyaya gelen çocuğuna yöneltmiştir. 'Çocuk kız mı olacak, erkek mi olacak? Adı George mi olacak, Michael mi olacak?' diye gündem yaratmıştır. İslam dünyasının çocukları hunharca katledilirken, bunu görmezden gelen sözde insan haklarının mabedi olan coğrafya, doğacak olan bir çocuğun adını haftalardır dünya gündemine taşımıştır. Değerli kardeşlerim, hal vaziyet gösteriyor ki, bizim bizden başka dostumuz yok" şeklinde konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap