SON DAKİKA



Haber > Gündem > Genel af isteyenlerden ‘af’ hatırlatması: Sözünü tut dediler ‘tamam’ denildi

Genel af isteyenlerden ‘af’ hatırlatması: Sözünü tut dediler ‘tamam’ denildi

03 Ekim 2023 Salı - 17:23




Genel af son dakika gelişmesi... Af veya genel af çağrıları devam ederken dikkat çeken bir çağrı geldi. Seçim öncesi af programı yapma sözü veren Oğuzhan Uğur’a sözü hatırlatıldı, Uğur’dan yanıt gecikmedi.





Af veya genel af beklentisi her geçen gün artarak sürüyor. Bu kez af konusunda farklı bir durum yaşandı. Genel af isteyenler bu kez içerik üreticisi Oğuzhan Uğur’a Babala TV’de seçim öncesi CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı yayındaki ‘af gündemi’ sözleri hatırlatıldı. 

GENEL AF ÇAĞRILARI: AF NE ZAMAN ÇIKACAK? AF ÇIKACAK MI?

Hükümlü ve hükümlü yakınları genel af çağrılarını devam ettiriyor. Af ne zaman çıkacak? veya genel af çıkacak mı? konusunda nasıl bir düzenleme olacağı noktasında henüz bir gelişme olmazken hükümlü yakınları af çıkmalı yönüne kamuoyu çalışmalarını sürdürüyor. 

Seçimler öncesi kısmi af ve genel af yönünde AK Parti hükümetine yönelik sık sık çağrılar yapıldı ancak bir sonuç çıkmadı. Seçim sürecinde Oğuzhan Uğur’un Babala TV’deki Mevzular Açık Mikrofon programına konuk olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na da Adil Yaşam Derneği Başkanı M. Haluk Çavuşoğlu tarafından af sorusu yöneltilmişti. 

OĞUZHAN UĞUR AF İLE İLGİLİ PROGRAM YAPMA SÖZÜ VERMİŞTİ...


Programın moderatörü Oğuzhan Uğur ise Çavuşoğlu’na seçim sonrasında af konusu özelinde bir program yapma sözü vermişti. Uğur’a sözü, sosyal medya platformu X üzerinde açılan OğuzhanUğur SözünüTut etiketi ile hatırlatıldı. Etiket kısa sürede gündem olunca Uğur’dan açıklama geldi. 

Adil Yaşam Derneği Başkanı M. Haluk Çavuşoğlu da X hesabından, “Arkadaşlar seçimlerden önce bildiğiniz üzere sn @kilicdarogluk  katılmış olduğu @BabalaTv 'de bende konuşmacı olarak katıldım ve sonunda bizimle birebir program sözü veren @OguzhanUgur sözünü yerine getirmedi hatirlatma yapalım!” ifadelerini yazdı. 

Oğuzhan Uğur ise sosyal medya platformu X hesabından, “Tutayım tabii. Merak buyurmayınız.” yazdı. Uğur, programın ne zaman nasıl olacağına ilişkin ise henüz bir detay paylaşmadı. 

Peki, siz af veya genel af konusunda ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorum kısmına belirtiniz... 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap