SON DAKİKA



Haber > Gündem > Gelecek Partisi'nden Nebati'ye tepki: Tarihimizin en büyük skandalı

Gelecek Partisi'nden Nebati'ye tepki: Tarihimizin en büyük skandalı

21 Eylül 2022 Çarşamba - 16:43




Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, sosyal medya platformu Twitter üzerinde bulunan hesabından Borsa İstanbul'da son iki haftadır yaşanan sert düşüş üzerinden Bakan Nebati'ye tepki gösterdi.





Borsa İstanbul'da uzun süren ralli sonrası son iki haftadan beri sert düşüş yaşanıyor. Yaşanan düşüş sonrası, yakın zamanda borsaya övgüler düzen ve "Vatandaşlarımızın nereye kanalize olacağı çok açık" diyen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye Gelecek Partisi'nden tepki geldi.

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan “Sayın Nebati, göreviniz yatırım ve tasarruf için uygun iklimi yaratmak iken siz finans danışmanlığına giriştiniz. Sonuç finans tarihimizin en büyük borsa skandalı oldu. Bilmediğiniz konularda konuşarak küçük yatırımcının tasarruflarını alenen hiç ettiğinizi düşünüyor musunuz? Sebep olduklarınızdan ötürü istifa etmek geliyor mu hiç aklınıza?” açıklamalarında bulundu.

Borsa İstanbul'da uzun süren ralli sonrası son iki haftadan beri sert düşüş yaşanıyor. Yaşanan düşüş nedeniyle küçük yatırımcının parası batarken Maliye ve Hazine Bakanı Nebati'ye tepkiler yükseldi.

Yükseliş nedeniyle yakın zamanda borsaya övgüler düzen ve "Vatandaşlarımızın nereye kanalize olacağı çok açık" diyerek, küçük yatırımcıları Borsa İstanbul'a yönlendiren Bakan Nebati'ye Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan da sosyal medyadan paylaştığı açıklamasıyla tepki gösterdi.

“SİZİ VE KADROLARINIZI HİÇ RAHATSIZ ETMİYOR MU?”


Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan sosyal medya platformu Twitter üzerinde bulunan hesabından yaptığı paylaşımında şunları söyledi:

“Sn. Nebati, göreviniz yatırım ve tasarruf için uygun iklimi yaratmak iken siz finans danışmanlığına giriştiniz! Sonuç finans tarihimizin en büyük borsa skandalı oldu! Bilmediğiniz konularda konuşarak küçük yatırımcının tasarruflarını alenen hiç ettiğinizi düşünüyor musunuz? Sebep olduklarınızdan ötürü istifa etmek geliyor mu hiç aklınıza?

Bu spekülatörler başarılı olsalardı hepsi Monako'da yat alacaktı! Şimdi tüyü bitmemiş yetimin hakkıyla bunların kurtarılıyor olması sizi ve kadrolarınızı hiç rahatsız etmiyor mu?

“BORSADA MANİPÜLATÖRLERİ Mİ KURTARIYORSUNUZ?”

Kamu bankalarının yöneticileri sizlere soruyorum: Hisseleriniz aylardır sürünürken geri alım yapmadınız da manipülatörleri kurtarmak gerekince mi aklınız başınıza geldi? Siyasi saiklerle verilen kredi iddiaları ortadayken şimdi de borsada manipülatörleri mi kurtarıyorsunuz?

Bürokratlara ve iş dünyasına sesleniyorum: Ekonomi yönetiminin kanunsuz taleplerine direnin. Gerekçelerini size yazılı talimatla vermelerini isteyin. Türkiye bir kabile devleti değildir! Bu ülke sahipsiz değildir! Dayanın, dik durun, bu ülke hakettiği yönetime kavuşacak…”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap