SON DAKİKA



Haber > Gündem > Gediz Nehri'nde can pazarı! Kimse sağ çıkamadı

Gediz Nehri'nde can pazarı! Kimse sağ çıkamadı

12 Kasım 2023 Pazar - 16:43




Manisa’nın Kula ilçesinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan hafif ticari araç Gediz Nehri'ne uçtu. Kazada sürücü Çağlar Uzun (28) ile annesi Gülşen Uzun (60) ve arkadaşı Naci Şen (32) hayatını kaybetti.





Kaza, saat 09.30 sıralarında İzmir-Ankara D300 kara yolu Yurtbaşı Mahallesi yakınlarındaki Gediz Köprüsü'nde meydana geldi. Uşak yönünden İzmir yönüne giden Çağlar Uzun yönetimindeki 64 AJ 516 plakalı hafif ticari araç, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkıp, Gediz Nehri'ne uçarak ters döndü.

Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık, polis ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Kurtarma ekipleri, büyük bir bölümü suya gömülen hafif ticari aracın sürücüsü Çağlar Uzun ile annesi Gülşen Uzun ve arkadaşı Naci Şen'i çıkardı.

Ekipler, Çağlar Uzun ile Naci Şen'in hayatını kaybettiğini belirledi. Gülşen Uzun da ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. 3 kişinin cansız bedenleri otopsi için Kula Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Gediz Nehrinde can pazarı Kimse sağ çıkamadı

 

Acı haberi alıp kaza yerine gelen ölenlerin yakınları, sinir krizi geçirdi.


  Gediz Nehrinde can pazarı Kimse sağ çıkamadı

 

FECİ KAZA İKİ GENCİ HAYATTAN KOPARDI

Antalya’da ise sabaha karşı yaşanan feci kazada tıbbi laboratuvar bölümü mezunu genç ile kız arkadaşı olay yerinde can verdi. Kızlarının cenazesini almaya gelen anne ve baba ise gözyaşlarına boğuldu.

Olay, sabah saatlerinde Muratpaşa ilçesi Kızılırmak Caddesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre; Ali Güneş (22) yönetimindeki plakası öğrenilemeyen otomobil, kontrolden çıkarak bir iş yerinin duvarına çarptı. İhbarın ardından olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.


  Gediz Nehrinde can pazarı Kimse sağ çıkamadı

 

Kısa sürede gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Ali Güneş ve yolcu koltuğunda oturan Merve Sude Madaslı'nın (20) hayatını kaybettiğini belirledi. Cenazeler olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap