SON DAKİKA



Haber > Gündem > Gıda terörüne dikkat!

Gıda terörüne dikkat!

28 Haziran 2017 Çarşamba - 10:45








Ağzınızın tadını bozmak istemem ama elimdeki istatistiklere göre insan dışında her şeyin muadili var maalesef. Gıda terörü her şeyin önündeyken sigara içilmesine çok takılmadık mı sizce? Sigarayı da takip edelim ama en önemlisi gıda terörü.

Hemen hemen her gün şehrimizde yeni bir mekan açılıyor. Açılsın tabii, işsizler iş bulsun, evde çorbalar kaynasın. Ama bu müesseseler sigara kadar denetleniyor mu acaba? Bence hayır. Haberlere göre, birçok gıdanın yan sanayisi kurulmuş durumda. Aç gözlü insanlar daha çok kazanmak için bu işlerin içindeler.

Giderlerin günbegün artması gıda terörünün tetikleyicisi. Canan Karatay Hoca ekranlarda gıda hilelerinden bahsediyor ama maalesef Sağlık Bakanlığı bu konu ile ilgili bir birim kurmadı. Bu sorun yüzünden belli markalar işlerini artırırken acaba onlar da sağlıklı mı diye sormadan edemiyor insan.

Kafalardaki soru işaretlerini giderecek olan yetkililer nerede? Ben mi bu işi çözüme kavuşturacağım, onlar mı? Lütfen bu işin başında olanlar insan sağlığıyla oynayanlara dur desin artık! Vatandaş korkmadan yemek, içmek istiyor.

Sigara kadar olmasa da öyle bir ekip kurulsa gıda terörünün önüne geçileceğini düşünüyorum. İşte en son vatan evlatlarımızın zehirlenmesi milat olsun ve bundan sonra herkes korkusuzca yesin içsin...


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap