SON DAKİKA



Haber > Gündem > Gaziantep şehitleri için tören

Gaziantep şehitleri için tören

02 Mayıs 2016 Pazartesi - 14:56




IŞİD'in bombalı saldırısında şehit düşen polis memurları için tören düzenlendi. Törende şehit eşi Rabia Erin kocasının tabutuna sarılarak uzun süre gö





Gaziantep’te dün IŞİD tarafından bomba yüklü araçla düzenlenen hain saldırıda şehit olan polis memurları Serdal Şakir ve Yusuf Erin için tören düzenlendi. Tören öncesi şehit polislerin yakınları ve silah arkadaşları tabut başına gelerek gözyaşı döktü. Şehit polis Yusuf Erin’in eşi Rabia Erin’in kocasının tabutuna sarılarak ağlaması yürekleri dağladı. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde düzenlenen törende Şehit Erin’in eşi Rabia ile oğlu Hüseyin Cevher Erin, bir süre naaşın başında bekledi. Annesinin elini bırakmayan şehidin oğlu babasının tabutuna sarıldı.

FACİAYI ÖNLEMİŞLERDİ

Dün Gaziantep’i kana bulayan hain saldırıda can kaybının çok daha fazla olmasını, teröristlere ateş açarak kendini siper eden şehit polis memurları Yusuf Evrin ile Serdar Şakir’in engellediği ortaya çıkmış. Evrin ve Şakir’in emniyet binası önünde beklerken bombalı aracı görüp ateş etmeye başladığı böylelikle aracın binaya yaklaşmasını engelledikleri öğrenilmişti.

IŞİD İDDİASI

Polis IŞİD’li olduğu açıklanan ve saldırıda parçalanarak ölen bombacı Serdar G.’nin babasının da aralarında bulunduğu birçok kişiyi gözaltına almıştı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap