SON DAKİKA



Haber > Gündem > Gayretimiz bunu sonlandırmak!

Gayretimiz bunu sonlandırmak!

20 Mayıs 2018 Pazar - 17:32




Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, "Terörle mücadelemiz 365 gün aynı şiddet ve tempoda devam ediyor. Çalışmamız, gayretimiz bunu bir şekilde s





Akar, beraberinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler, Deniz Kuvvetleri Komutanı Koramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile Doğu Akdeniz ve Ege sularında icra edilen Beyaz Fırtına Tatbikatı’na katılan unsurları denetledi. Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin yanı sıra Suriye'nin kuzeyindeki bölgelerde de terör örgütlerine yönelik mücadelenin devam ettiğini hatırlatan Orgeneral Akar, “İdlib’de, Afrin’de, El Bab’da, Fırat’ın doğusunda çok değişik ilgi ve etki sahalarımızda faaliyetlerimiz sürüyor. Diğer taraftan Doğu Akdeniz'den başlayıp Ege'de, Karadeniz'de bir sürü faaliyet, soru ve sorun var. Bunların hepsinin takibi gerekiyor. Bunlar için her türlü tedbirin alınması gerekiyor. Türk Silahlı Kuvvetleri ülkemizi korumak ve kollamak, birliğimizi, bütünlüğümüzü sağlamak için milletimizin emrinde daima görevini sürdürüyor. Türk Silahlı Kuvvetleri kendisine verilen görevi bundan önce olduğu gibi alnının akıyla yerine getirecektir. Terörle mücadelemiz 365 gün aynı şiddet ve tempoda devam ediyor. Belli bir noktaya gelindi. Çalışmamız, gayretimiz bunu bir şekilde sonlandırmak ve en son teröristi etkisiz hale getirerek bu işi bitirmek. Bugüne kadar yaptık bundan sonra da yapacağız” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap