SON DAKİKA



Haber > Gündem > Fuhuş operasyonunda akılalmaz anlar! Yatağın altına yakalandı

Fuhuş operasyonunda akılalmaz anlar! Yatağın altına yakalandı

12 Aralık 2023 Salı - 11:01




Tekirdağ’da düzenlenen fuhuş operasyonunda aralarında kadınlarında olduğu 7 kişi yakalandı. Operasyonda kadının biri yatağın altına saklanmaya çalışırken yakalandı.





Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, sosyal medya (Twitter,Instagram,Facebook) üzerinden cinsel içerikli fotoğraf ve telefon numarası paylaşarak Çorlu ve Kapaklı ilçelerinde fuhuş yapan/yaptıran şahıslara yönelik operasyon düzenlendi.

Çeşitli adreslere operasyon düzenleyen polis ekipleri, bir adreste şüpheli bir kadın yatağın yan tarafına saklanmaya çalışırken yakalandığı anlar anbean kameralar tarafından kayıt altına alındı.

Polis operasyonunda Z.T. (46), S.T. (47), S.C. (23), V.Y. (36), ve Özbekistan Uyruklu D.E. (37), U.A. (40), O.A. (31) isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların ikamet adreslerinde yapılan aramalarda cinsel içerikli materyaller ve fuhuş amaçlı kullanılan cep telefonları ele geçirildi.

Konuyla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap