SON DAKİKA



Haber > Gündem > Fındık gitti sıra çayda

Fındık gitti sıra çayda

09 Nisan 2017 Pazar - 09:21




CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Trabzon’da hükümeti adeta tefe koydu.





Referandum mitingi için Trabzon’a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazetemize de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, ‘’Bu hükümet fındığı yabancılaştırdı, şimdi de çayı yabancılaştıracak. Sandıkta bunları düşünün’’ dedi.

Referandum çalışmaları kapsamında Trabzon’a gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazetemize çarpıcı açıklamalarda bulundu.Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz darbesinin kilit isimlerinin meclise gitmesinin hükümet tarafından engellendiğini söyledi.

HÜKÜMET ENGELLEDİ

Referandum çalışmaları kapsamında Trabzon’a gelen CHP Lideri Kılıçdaroğlu, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu,”Darbenin iki kilit ismi Genel Kurmay Başkanı ve MİT müsteşarının meclise gitmesi hükümetçe engellendi. Herkes şunu bilsin Kemal Kılıçdaroğlu bir şey söylüyorsa araştırmıştır, incelemiştir. Ondan sonra konuşmuştur” dedi.

HALKIMIZA GÜVENİYORUZ


Referandum çalışmaları kapsamında demokratiklikten uzak bir ortam oluşturulduğunu belirten Kılıçdaroğlu, “Onlar devletin forsunu, arabalarını uçaklarını kullanıyorlar. Devletin paralarını televizyonlarını kullanıyorlar. Onlar devletin arabasına, uçağına parasına güveniyorlar. Biz Allah’ımıza ve vatandaşımıza inanıyoruz. İşin özü budur”  şeklinde konuştu.

MADDE Mİ VAR?

Gazetemize özel açıklamalarının ardından Trabzon Atatürk alanında miting düzenleyen CHP Lideri Kılıçdaroğlu, "Sabah Kılıçdaroğlu, öğle Kılıçdaroğlu, akşam Kılıçdaroğlu. Ya arkadaş Kılıçdaroğlu size ne yaptı. Bir bakalım 18 maddenin içinde Kılıçdaroğlu diye bir madde mi var. Gündemlerinde sürekli ben varım. Ben olmasam miting bile yapamayacaklar" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap