SON DAKİKA



Haber > Gündem > FETÖ operasyonunda 94 kişi yakalandı

FETÖ operasyonunda 94 kişi yakalandı

24 Ekim 2023 Salı - 10:28




İzmir'de FETÖ/PDY’ye yönelik düzenlenen operasyonda 94 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.





İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından FETÖ/PDY'ye yönelik başlatılan soruşturma kapsamında 110 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Örgütün güncel yapılanmasına yönelik 28, askeri mahrem yapılanmasına yönelik 27, gaybubet evlerinde kaldıkları belirlenen 11, ByLock kullandıkları ve örgüt evlerinde kaldıkları belirlenen 18, haklarında örgüt üyesi olduğuna dair beyan olan, müzahir dernek, vakıf kaydı olan 16, hakkında örgüt üyesi olduğuna dair beyan olan, müzahir dernek, vakıf kaydı olan 10 şüphelinin yakalanması için sabah saatlerinde önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi, Organize Suçlarla Mücadele Şubesi, Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ve Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şubesi ekiplerinin katılımıyla yapılan operasyonlarda şüphelilerden 94’ü yakalanıp, gözaltına alındı. Diğer 16 şüphelinin ise yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap