SON DAKİKA



Haber > Gündem > Fedakâr öğretmenler okulu eğitim öğretime hazırladı

Fedakâr öğretmenler okulu eğitim öğretime hazırladı

31 Ağustos 2023 Perşembe - 13:35




Muş’un Malazgirt ilçesindeki Nurettin Köyü İmam Hatip Ortaokulu, yeni eğitim öğretim yılına fedakâr öğretmenler tarafından titizlikle hazırlandı.





İstanbul’da iş hayatına devam eden Malazgirtli iş adamı Metin Haymana, kendi köyündeki okul idarecileri ile irtibata geçerek iç ve dış cephe boyalarını üsteleneceğini bildirdi. Haymana, “Ben yaklaşık iki ay önce köyümü ziyaret ettim. Köyümüzdeki okulu da ziyaret ettim. Köyümde öğretmenlik yapan fedakar öğretmenlerimiz ile görüştüm. Köyümdeki çocuklara eğitim veren öğretmelerimiz için ne yapsak azdır diyerek; bende okulun tüm boya ve badana işlerini üstlendim. Fedakâr öğretmenlerimiz ise benim aldığım boyalar ile okulu çiçek gibi yaptılar. Öğretmen demek fedakârlık demektir. Ben tüm köylülerimiz adına böyle fedakarlık yapan öğretmenlerimize sonsuz sevgilerimi sunuyorum. Köyümdeki öğrenciler çok şanslı, böyle fedakâr öğretmenleri var” dedi.

İş adamı Metin Haymana’nın yolladığı boyalarla Nurettin İmam Hatip Ortaokulunun fedakar öğretmenleri ve okul yöneticileri, öğrencilerin daha ferah ve temiz bir ortamda eğitim görmesi için tadilat yaparak okulu boyayarak yeni eğitim öğretim yılına hazırladı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap