SON DAKİKA



Haber > Gündem > Faydalı bir görüşme oldu

Faydalı bir görüşme oldu

08 Mart 2013 Cuma - 16:29




Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dünkü görüşmede kendisine, çözüm sürecine ilişkin bazı düşüncelerini ve partisini





Cumhurbaşkanı Gül, Çankaya Köşkü'nde Moğolistan Büyükelçisi Batkhishig Badamdorj'u kabul etti. Badamdorj, Cumhurbaşkanı Gül'e güven mektubu sundu. Kabul öncesi gazetecilerin sorularını cevaplayan Gül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile dün yaptığı görüşmeye ilişkin soru üzerine, "Anamuhalefet partisi lideri görüşme talebinde bulundu dün. Biz de tabi ki Cumhurbaşkanı olarak anamuhalefet partisi lideriyle görüşmemden tabii birşey olamaz. Kendisi, içinde bulunduğumuz önemli gündemi biliyorsunuz, bununla ilgili düşüncelerini ve partilerinin görüşünü geniş bir şekilde anlattı. Ben de kendisine bununla ilgili bazı düşüncelerimi aktardım. Faydalı bir görüşme oldu" diye konuştu. Gül, 'Bu görüşmeden sonra liderler zirvesi düşünüyor musunuz?' sorusuna, "Onlar bizim aramızda kalsın" karşılığını verdi. Cumhurbaşkanı Gül, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü de kutladı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap