SON DAKİKA



Haber > Gündem > Fatih Portakal'dan Erdoğan'a yalan haber yanıtı

Fatih Portakal'dan Erdoğan'a yalan haber yanıtı

25 Şubat 2020 Salı - 18:29




FOX TV muhabirinin, "Libya'da birkaç tane şehit var' ifadeniz tartışıldı" ifadesini üzerine sinirlenen Erdoğan, "FOX önce gazete olsun, medya olsun, yalan haber üretmeyi bırakın" dedi. Gazeteci ve Fox Ana Haber sunucusu Fatih Portakal'dan Erdoğan'a yanıt gecikmedi...





Gazeteci ve Fox Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Fox TV'yi hedef alan sözlerine sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Fatih Portakal, "Erdoğan’a içinde tane geçen kendi sözunü hatırlattık ona da yalan dendi.Sizce kim yalan konusuyor?" diye sordu.

İşte o paylaşım:

 

 


Şehir hastanesinde vatandas çilekes dedik yalan dediler, Elazığ’da yardim tam anlamıyla dağıtılamıyor dedik yalan dediler, sgk tedbir raporu hazirladı dedik yine yalan dediler.

#CBErdoğan’na içinde tane geçen kendi sözunü hatırlattık ona da yalan dendi.

Sizce kim yalan konusuyor?

NE OLMUŞTU?


Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan ziyareti öncesinde Atatürk Esenboğa Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Fox muhabirinin, "Libya'da birkaç tane şehit var' ifadeniz tartışıldı" sözlerine sert bir dille yanıt veren Erdoğan, "Fox, önce gazete olsun, medya olsun, yalan haber üretmeyi bırakın" ifadesini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap