SON DAKİKA



Haber > Gündem > Fahrettin Koca'dan okul açıklaması

Fahrettin Koca'dan okul açıklaması

02 Kasım 2021 Salı - 17:09




Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, gündemlerinde 12 yaş altı çocuklara aşı yapılması olmadığını söyledi ve ekledi; Okullarda rastgele PCR testi sonuçlarının ilk sonuçları çıktı.





Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, okullarda rastgele yapılan PCR testlerinin sonuçlarınının çıkmaya başladığını duyurdu. Bakan Koca ayrıca 12 yaş altı çocuklara da aşı yapılması gibi bir gündemleri olmadığını belirtti:

Şu an gündemimizde 12 yaş altı çocuklara aşı yapılması yok. Okullarda rastgele PCR testi sonuçlarının ilk sonuçları çıktı. Yapılan taramada toplumdan farklı solarak okul dönemindeki çocuklarda oranın çok yüksek olmadığını gördük. Bunun bazı okullarda 1.1'den 5.9'a kadar değişen oranlarda olduğunu gördük. Tedirgin olunabilecek bir durumun olmadığını tekrar ifade etmek istiyorum.

Biontech sonrası 3'üncü doz gerekli mi?

Bakan Koca, “Biontech sonrası üçüncü doz gerekli mi? Gerekiyorsa ne zaman yapılır ve kimlere yapılmalı? Yarın Bilim Kurulu’nun gündem konularından bir tanesi de bu madde olacak” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap