SON DAKİKA



Haber > Gündem > Eylül Öztürk depremzede aile için evini açtı

Eylül Öztürk depremzede aile için evini açtı

22 Şubat 2023 Çarşamba - 15:39




Ülkemizde yaşanan ve asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş depremi sonrası ünlüler harekete geçti. Fenomen Eylül Öztürk, ilk günden beri sosyal medya hesabı üzerinden yardımlar toplayarak destek olmaya çalışıyordu. Ünlü fenomenden son olarak alkışlanacak bir hareket geldi.





Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 6 Şubat Pazartesi saat 04:17'de 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Aynı gün Elbistan ilçesinde 13.24'te 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha oldu. Dokuz saat arayla meydana gelen şiddetli depremler, Kahramanmaraş'ın yanı sıra 10 ilimizde da büyük yıkıma neden oldu.

Ardından Hatay, 20 Şubat akşamı da 6.4 ve 5.8 büyüklüğünde iki depremle sallandı. Hatay depremleri, birçok ilde etkili bir şekilde hissedildi.

MİSAFİR ODASINI DÜZENLEDİ 

Sosyal medya fenomeni ve oyuncu Eylül Öztürk, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yaraları sarmak için ilk günden beri seferber oldu. Sosyal medya üzerinden yardım çağrıları yaparak ve yardımlar toplayarak destek olan Öztürk'ten takdir toplayan bir hareket daha geldi. Öztürk, evindeki misafir odasını Hataylı depremzede aile için hazırladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap