SON DAKİKA



Haber > Gündem > Eskişehir'de sokakta silahlı saldırı kamerada

Eskişehir'de sokakta silahlı saldırı kamerada

03 Nisan 2023 Pazartesi - 11:57




Eskişehir’de iş yeri önündeki aracına giden İsmail Ç., henüz kimliği tespit edilemeyen bir kişi tarafından tabancayla bacağından vurularak yaralandı. Saldırı anı iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.





Odunpazarı ilçesine bağlı Kırmızıtoprak Mahallesi Örnek Sokak'ta inşaat malzemeleri satan İsmail Ç., iş yeri önündeki park halindeki aracı önünde henüz kimliği tespit edilemeyen bir şüpheli tarafından bacağından vurularak yaralandı.

Saldırgan olay yerinden koşarak kaçarken, İsmail Ç. ihbar üzerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalesi olay yerinde yapılarak ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Sağ bacağından yaralandığı öğrenilen İsmail Ç.'nin hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, başlatılan soruşturma kapsamında şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Silahlı saldırı ise iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Soruşturma sürüyor.



 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap