SON DAKİKA



Haber > Gündem > Eşini öldürüp ormana attı! Kan donduran ifade ortaya çıktı

Eşini öldürüp ormana attı! Kan donduran ifade ortaya çıktı

03 Ekim 2023 Salı - 15:20




Muğla'nın Fethiye ilçesinde ormanlık alanda cesedi bulunan Sevim Çet’in, tutuklu bulunan eşi Özgür Çet’in kan donduran ifadesi ortaya çıktı.





Fethiye 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada, tutuklu sanık Özgür Çet, Sevim Çet’in annesi Emine Kaçar ile babası Mehmet Kaçar ve taraf avukatları hazır bulundu. Duruşmayı, Fethiye Kadın Danışma Dayanışma Derneği üyeleri de baştan sona izledi. Geçtiğimiz duruşmada, savunma yapmayan tutuklu sanık Özgür Çet, mahkemede yaptığı savunmada, eşiyle aralarında sürekli tartışma yaşandığını, evliliğini çocukları için sürdürdüğünü iddia etti.

"BIÇAĞIN VÜCUDUNA SAPLANDIĞINI GÖRDÜM"

Olay günü 15 yıllık eşi Sevim Çet ile kavga ettiklerini, itişme sırasında elinde bıçak olan karısını ittirdiğini anlatan Özgür Çet, "Yüzüstü düşen karımı kaldırdığımda bıçağın vücuduna saplandığını gördüm. Bıçağı çektiğimde karım ölmüştü. Ne yapacağımı bilemedim. Gece de sanayide plakasız bir kamyonetin anahtarı üzerindeydi. Onu alıp eve gittim. Kamyonetin kasasına koyarak gece Çırpı mevkiinde ormanlık alana bıraktım" ifadelerini kullandı. Çet, olayın ardından eşinin odasına bile girmediğini, eşinin banka hesaplarına bakmadığını çantasının da nerede olduğunu bilmediğini söyledi. "KIZIMIN KEMİKLERİNİ DAĞDAN TOPLADIM"

Duruşmada söz alan maktul Sevim Çet'in annesi Emine Kaçar, kızının kocasıyla sürekli “ev sahibi olma yüzünden “ tartıştığını söylerken, “Damadım daha önce de kızımın bileziklerini sattı. Geriye daha düşük ayarlı bilezik getirdi. O kızımın parasını hep alırdı“ şeklinde konuştu. Acılı anne Emine Kaçar, "Kızım çalışıp parasını bankaya koyuyordu. Kızımı öldürüp dağa attıktan sonra bankadaki parasını almaya çalışmış. Kızımın kemiklerini dağdan topladım. Onun da ölene kadar cezaevinde çürümesini istiyorum" dedi.

"TUTUKLULUĞUNUN DEVAMI İSTENDİ"

Duruşmada tanık Ekrem K. ifade verirken, çiftin çocukları da SEGBİS aracılığıyla pedagog eşliğinde dinlendi. Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek delillerin toplanması ve diğer tanıkların dinlenmesi için duruşmayı ileri tarihe erteledi. Mahkemenin ardından Sevim Çet'in ailesi ile Fethiye Kadın Danışma ve Dayanışma Derneği üyeleri adliye önünde basın açıklaması yaptı.

"HEP CEZAEVİNDE KALSIN"

Duruşmanın ardından gazetecilere açıklamada bulunan acılı anne Emine Kaçar, “Ölünceye kadar cezaevinden çıkmasını istemiyorum. Ağır ceza almasını istiyorum. Her konuşması yalan, astı astarı yok. Benim kız çocuğum ev isterdi, bu konuda çok yalan söyledi. Ben söylemek zorunda kaldım. Ev yaptıracağım, ev alacağım diye çok yalan söyledi bu konuda çok tartışırlardı” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap