SON DAKİKA



Haber > Gündem > Esenyurt'ta operasyon: Değeri 5 milyon TL

Esenyurt'ta operasyon: Değeri 5 milyon TL

21 Ocak 2024 Pazar - 15:28




İstanbul'da jandarma güçleri yasa dışı yollarla yurt dışından temin edilen kilolarca insan saçının piyasaya sürüleceği ihbarı üzerine belirli adreslere operasyon düzenledi.





İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yasa dışı yollarla temin edilen insan saçlarının İstanbul'da piyasaya sürüleceği bilgisi üzerine çalışma başlattı.

DEPORU LABORATUVARA ÇEVİRMİŞLER

Yapılan incelemede yabancı uyruklu H.G. ve E.H'nin yurt dışından temin ettikleri canlı insan saçını, kaçak yollarla ülkeye sokup Esenyurt'ta laboratuvara çevirdikleri bir depoda çeşitli kimyasal malzemeler kullanarak protez saç haline getirdikleri belirlendi. Belirlenen adrese operasyon düzenlendi. 2 şüpheli gözaltına alındı.

5 MİLYON TL DEĞERİNDE

Aramada 5 milyon TL değerinde 100 kilogram insan saçı, protez saç yapımında kullanılan çok sayıda malzeme ile 20 bin dolar ele geçirdi.
Şüphelilerin hazırladıkları internet sitesi üzerinden yasal saç tasarım merkezi imajı oluşturdukları tortaya çıktı. H.G. ve E.H, gözaltı işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap