SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erzurum'da çatışma çıktı!

Erzurum'da çatışma çıktı!

08 Ağustos 2018 Çarşamba - 10:36




Erzurum'un Karayazı ilçesinde düzenlenen operasyonda terör örgütü PKK'lı 2 terörist etkisiz hale getirildi.





Valilikten yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince  Karayazı ilçesi Geventepe Mahallesi kırsalında bir hafta önce başlatılan  operasyon sonucunda önceki gün terör örgütü PKK'lı teröristlerle sıcak temas  sağlandığı ve çıkan çatışmada bir güvenlik görevlisinin hafif yaralandığı  hatırlatıldı.
Çatışmanın ardından bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldığı  aktarılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
 
"Karayazı ilçesi Geventepe Mahallesi kırsalında başlatılan operasyon  esnasında bir grup bölücü terör örgütü mensubu ile çıkan çatışmada 1 personelimiz  hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Çatışmada 2 bölücü terör örgütü  mensubu mensubu ise etkisiz hale getirilmiştir. Operasyon sonrasında yapılan  arazi aramasında bir 1 susturuculu tabanca, 2 tabanca şarjörü, 2 termal kamera, 2  piknik tüpü, 1 silah gövdesi, 2 uyku tulumu, el yapımı patlayıcı madde yapımında  kullanılan 8 fünye ve 100 metre kablo, 2 şemsiye, çok miktarda yiyecek ve yaşam  malzemesi ele geçirilmiştir."
 
Açıklamada, bölgede terör örgütlerine yönelik operasyonların  kararlılıkla sürdüğü vurgulandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap