SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erzincanlı birçok bürokrat koronaya yakalandı

Erzincanlı birçok bürokrat koronaya yakalandı

03 Eylül 2020 Perşembe - 19:32




Bir süredir memleketi Erzincan'da tatil yapan AK Parti İzmir vekili Binali Yıldırım, bugün vücut kırgınlığı şikayetiyle gittiği hastanede koronavirüse yakalandığını öğrendi. Yıldırım'ın hastalığa yakalanmasının ardından kentte görev yapan birçok bürokratın da virüse yakalandığı bildirildi.





Geçtiğimiz hafta geldiği Erzincan'da tatilini sürdüren Binali Yıldırım, tırpanla ot biçtiği ve rafting yaptığı videoları sosyal medya hesabından paylaşarak herkesi memleketine davet etmişti.

Uzun süredir ekranlarda görülmeyen Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım, vücut kırgınlığı nedeniyle bugün hastaneye başvurdu. Yıldırım çiftinin burada yapılan koronavirüs testi pozitif çıktı. 

VEKİL DE YAKALANDI

Tüm bu gelişmeler yaşanırken Erzincanlı birçok bürokratın koronavirüse yakalandığı haberleri de peş peşe gelmeye başladı. 

Yıldırım ile kentte çeşitli temaslarda bulunan AK Parti Erzincan milletvekili Süleyman Karaman da virüse yakalandığını sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.


REKTÖR DE VİRÜSE YAKALANMIŞTI

Öte yandan Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent ile yardımcıları, özel kalemi ve bazı korumalarının geçtiğimiz hafta koronavirüse yakalandığı, tedbir maksadıyla evlerinde izolasyon altında oldukları açıklanmıştı.

Ailesiyle birlikte evinde izolasyona alınan Prof. Dr. Akın Levent’in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap