SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erzincan'da iki TIR çarpıştı... Acı haber: 2 can kaybı

Erzincan'da iki TIR çarpıştı... Acı haber: 2 can kaybı

10 Haziran 2023 Cumartesi - 15:47




Erzincan'da kimyasal malzeme yüklü TIR ile bir başka TIR'ın çarpışması sonucu çıkan yangında tırlar alev topuna döndü. İlk belirlemelere göre 2 sürücünün hayatını kaybettiği öğrenildi.





Yangın, Erzincan- Sivas karayolunda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, plakaları ve sürücüleri henüz belirlenemeyen kimyasal malzeme yüklü TIR ile bir başka tır Sakaltutan Geçidi Cehennem Deresi mevkiinde virajda çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yapıştırıcı sprey yüklü olduğu tahmin edilen TIR'da ki kimyasalların patlama anları kameralara yansıdı.

Refahiye-Erzincan kara yolu çift taraflı güvenlik nedeniyle ulaşıma kapatılırken ihbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, AFAD, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yangına müdahalesinin ardından soğutma çalışması yapılıyor.

İlk belirlemelere göre kimliği belirsiz iki TIR'ın da sürücüsünün hayatını kaybettiği öğrenilirken Kaza ile ilgili tahkikat devam ediyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap