SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erken seçim olacak mı? AK Partili yöneticiden kritik açıklama

Erken seçim olacak mı? AK Partili yöneticiden kritik açıklama

01 Kasım 2021 Pazartesi - 17:24




AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki erken seçim tartışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.





AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, katıldığı bir televizyon programımda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Özhaseki son dönemde tartışma konusu olan erken seçim tartışmalarına, "Erken seçim yok. Olması için de bir sebep de yok." yanıtını verdi.

"ERKEN SEÇİM İÇİN BİR SEBEP YOK"

“Erken seçim var mı?” sorusuna Özhaseki, “Erken seçim yok. Olması için de bir sebep de yok. Bütün dünya pandemi döneminde bindir türlü sıkıntıya girmişken, büyüme oranları eksiye düşmüşken; Türkiye'de büyüme oranlarının çok net ve artılarda olduğu bir dönem yaşıyoruz. Piyasa hareketli, daha iyiye giden işler var. Ve çok net Meclis'te çoğunluğu olan bir ittifak var. Gayet de güzel işler giderken, niye seçime gidilsin ki? Seçime gitmenin de bir sebebi olmalı. Seçime gitmenin bir sebebi yok. Bizdeki sahadaki çalışmaya bakarak erken seçim hevesine kapılanlar boşuna hayal kurmasın, biz her dönem çalışıyoruz” diye cevap verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap