SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan'dan Batı'ya İsrail-Filistin tepkisi

Erdoğan'dan Batı'ya İsrail-Filistin tepkisi

18 Ekim 2023 Çarşamba - 21:39




Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medyadan hesabından İsrail'in Gazze'deki yaptığı saldırılar ve bölgedeki barışın sağlanmasıyla ilgili paylaşım yaptı.





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İsrail'e tepki gösterdi. Erdoğan, İsrail'in saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada, "Dün, El Ehli Arab Hastanesi’ne yönelik menfur saldırıyla Gazze’deki katliam bir başka boyuta taşınmıştır. İnsanlığa karşı suç teşkil eden ve Gazze halkına yönelik soykırım derecesine varan bu saldırının faillerini lanetliyorum. Yüreklerimizi dağlayan dünkü katliamdan failler kadar 7 Ekim’den bu yana yaptıkları açıklamalarla ateşe benzin dökenler de sorumludur." ifadelerini kullandı.

Açıklamalarında Batı'ya tepki gösteren Erdoğan, "Yüreklerimizi dağlayan dünkü katliamdan failler kadar 7 Ekim’den bu yana yaptıkları açıklamalarla ateşe benzin dökenler de sorumludur." dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap