SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan korkusu 'sansür' getirdi: Apar topar yayını kestiler

Erdoğan korkusu 'sansür' getirdi: Apar topar yayını kestiler

18 Ekim 2021 Pazartesi - 16:22




CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun memurlarla ilgili son konuşmasına 'suçtur' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 20 yıl önceki konuşması ortaya çıkmıştı. Erdoğan'ın o videosu Habertürk'e yayını kestirtti.





CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun memurlarla ilgili konuşmasına Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kılıçdaroğlu’nun tehditi, açıkça bir suçtur. Nasıl olur da bu ülkenin memurlarını tehdit edersin?” sözlerini kullanmıştı. Erdoğan'ın sözlerine bugün TBMM'den yanıt veren CHP Sözcüsü Öztrak'ın basın toplantısındaki gösterdiği Erdoğan videosu Habertürk'e yayın kestirtti.

Habertürk'te Mehmet Akif Ersoy'un sunduğu "Habertürk Manşet" programında CHP Sözcüsü Öztrak'ın basın toplantısına canlı bağlantı yapıldı. Öztrak'ın Erdoğan'ın geçmişteki videolarının izletildiği görülünce yayın kesildi.

Yayını kestirten video Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2001 yılında yaptığı konuşmasına ait. Erdoğan o konuşmasında “Devletin bürokratlarına suç işlettiriliyor. Buradan açıkça ilan ediyorum, bu işleri yapanlar, yaptıkları hukuksuz ve ahlaksız her türlü faaliyetin altında ezilecekler.” ifadelerini kullanıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap