SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan '10 bine yakın rehine ne olacak?'

Erdoğan '10 bine yakın rehine ne olacak?'

18 Kasım 2023 Cumartesi - 15:46




Erdoğan’dan Batı’ya: İsrail'in elindeki 10 bine yakın rehine ne olacak?





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in elindeki rehinelerin serbest bırakılması için Batı ülkelerine çağrıda bulundu. Erdoğan, "İsrail'in elinde 10 bine yakın rehine var. Hadi Almanya olarak siz onları verme adımını atın. Biz de Hamas'ın elindekileri alma gayreti içerisine girelim." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Türk Talebe Birliği Genel Kurulu’nda konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

Milli Türk Talebe Birliğimizin 62. Genel Kurulu'nun hayırlara vesile olmasını Allah'tan diliyorum. Kuruluşundan bugüne Milli Türk Talebe Birliğimizin çatısı altında görev alan, hizmet veren herkese şükranlarımı sunuyorum. Bugün de aynı kutlu mücadeleyi sürdüren kardeşlerimizin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Genel kurulumuzda hizmet bayrağını devralacak olan kardeşlerime rabbimden başarılar diliyorum.

Gençlik yıllarımızda bu çatı altında birçok faaliyete katıldık. Özellikle de üstadımızın jübilesiyle alakalı burada bir seçim yapıldı. İki arkadaş finale kaldık. Üstadımızın bazı ifadeleri çok ağırdı. Diğer arkadaşıma onu yaptırmadı görevi fakire verdi. Jübilesini spor sergi salonunda yapıyoruz. Bugünkü Harbiye'de bulunan salonda. Tribünler çöktü, muhteşem bir katılım. Böyle bir süreç söz konusu. Ayasofya'yı konuşuyoruz hep. Üstadımız orada Ayasofya açılacak hem de nasıl açılacak diyerek o günden işaret fişeğini yaktı. Ayasofya'yı açmak bizlere nasip oldu.

Ne olursa olsun dik duracağız, bundan taviz veremeyiz.

Neler olduğunu hep birlikte görüyoruz Müslümanlar buna layık mı değil ama eksiklerimiz var. Bütün batı dünyası Haçlı emperyalist yapı bir arada. Birbirlerinden ayrı yanları yok.
Neymiş 7 Ekim Hamas'ın o çıkışı işte bu hali ateşledi diyorlar. Kendilerine şunu söyledim şu anda 13 bin çocuk, kadın, yaşlı İsrailliler tarafından öldürüldü. Bu niye konuşmuyorsunuz? İşte rehineler. İsraillilerin elindeki rehineler ne olacak? 10 bine yakın İsrail'in elinde rehine var. Hadi Almanya olarak siz onları verme adımını atın. Bizde Hamas'ın elindekileri alma gayreti içerisine girelim. Var mısınız buna?

Ülkemiz adete bir ateş çemberiyle çevrilidir. Türkiye bu ateş çemberi içinde siyasi ekonomik askeri her alanda dünyanın en ileri ülkelerinden biri olma hedefiyle yoluna devam ediyor. Haçlı hilal anlayışı bitmiş değil. Bu ateş çemberini yakan ve sürekli körükleyenlerin tek bir gayesi vardır. Türkiye'nin hedeflerinin önüne geçmektir. Buna müsaade etmeyeceğiz.

Türkiye'nin sadece kendi sınırların ibaret bir ülke olmadığını kabul etmek istemeyen varsa ya gafildir ya da kafası ve kalbi başka gafillere kiralanmış haindir.
Her kim Suriye'de, Irak'tan Karabağ'dan Libya'dan Bosna'dan Kudüs'ten bize ne diyorsa aslında bilerek ve ya bilmeyerek büyük Türkiye yürüyüşüne çelme takıyordur.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap