SON DAKİKA



Haber > Gündem > Engelleri aşacağız

Engelleri aşacağız

20 Nisan 2013 Cumartesi - 09:29




AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal İşler Başkanı Faruk Kanca, yardımcıları Canan Bülbül, Leyla Yavuz Kalaycı ve Halkla İlişkilerden Sorum





Ak Parti iktidarıyla engelli vatandaşların sorunlarının ortadan kalktığını belirten Kanca, sosyal devlet anlayışıyla birlikte hareket ettiklerini, devletin şefkatli elinin daima kimsesiz ve otizmli çocukların üzerinde olduğunu söyledi. Engelli ve kimsesiz çocukların, gençlerin ve yaşlıların ihtiyaçları noktasında derneklerin ortak sıkıntılarını dinlemek, eksikleri yerinde görüp çözüm üretmek amacıyla ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten Kanca, "Ulaşılamayan otizmli ve kimsesiz insanlara nasıl yardım ellerini uzatabilecekleri konusunda bilgi almak, zihinsel engelli ve otizmli çocukların eğitim gördükleri özel eğitim merkezleri hakkında daha genişletici hizmetlere ihtiyaç duyulup duyulmadığını öğrenip, fikir alışverişlerinde bulunmak amacıyla ziyaretler yaptık" dedi. Dernek Başkanı Esra İhtiyaroğlu ise, "Devletimiz güçlendikçe bizler de güçleniyoruz. Hiçbir engellinin bizlerden bir eksiği, bizlerin de onlardan bir fazlamız yoktur" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap