SON DAKİKA



Haber > Gündem > En beğendiği kadın oyuncuyu açıkladı!

En beğendiği kadın oyuncuyu açıkladı!

12 Şubat 2017 Pazar - 14:21




Devlet Bahçeli, takipçisi olduğu dizileri açıklarken muhabirlerin "En sevdiğiniz oyuncu kim?" sorusuna da yanıt verdi. İşte Bahçeli'nin yanıtı...





MHP Lideri Devlet Bahçeli, magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı. En sevdiği dizileri açıklayan Bahçeli, "En sevdiğiniz oyuncu kim?" şeklindeki soruya da yanıt verdi.

Bazı dizileri yakından takip ettiğini belirten Devlet Bahçeli, "En sevdiğiniz oyuncu kim?" sorusuna verdiği "Tuba Büyüküstün" yanıtı ile herkesi şaşırttı.

Anayasa değişikliğine 'evet' oyu veren, referandumda da yine 'evet' diyeceğini dile getiren Bahçeli, son dönemlerde sık konuşulan siyasi liderlerden biri oldu.

İZLEDİĞİ DİZİLERİ AÇIKLADI

Özel yaşamı hakkında pek fazla şey bilinmeyen Bahçeli, verdiği bir röportajda ilginç değerlendirmelerde bulundu. Televizyon dizilerini yakından takip ettiğini açıklayan Bahçeli, takip ettiği dizileri, "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ı izliyorum. 'İçeride' revaçta ama o dizide çok şiddet var. Aynı saatlere denk geliyor bazıları. Cesur ve Güzel'i de takip ediyorum. Perşembe günü olduğu için." şeklinde açıkladı.


"O İYİ BİR OYUNCUYA BENZİYOR"

Bahçeli, "En sevdiğiniz oyuncu kim?" şeklindeki soruya da "Valla Cesur ve Güzel'deki hanımefendi. Tuba Büyüküstün. Evet, o. İyi bir oyuncuya benziyor. Eşkıya Hükümdar Olmaz'da oradaki dört beş tane oyuncu var, başrol oynayanlar." yanıtını verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap