SON DAKİKA



Haber > Gündem > Emine Erdoğan: Rabbimin de yardımıyla durumumuz iyi seyrediyor

Emine Erdoğan: Rabbimin de yardımıyla durumumuz iyi seyrediyor

07 Şubat 2022 Pazartesi - 20:10




Covid-19 karantinası devam eden Emine Erdoğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve kendisinin sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı: "Çok şükür ki Rabbimin de yardımıyla durumumuz iyi seyrediyor."





Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, kendisinin ve eşinin Covid-19 karantina sürecine ilişkin değerlendirmede bulunarak, "Çok şükür ki Rabbimin de yardımıyla durumumuz iyi seyrediyor" dedi.

Emine Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Covid-19 test sonucumuzun pozitif çıkmasının ardından Tayyip Beyle evde istirahatimizi sürdürüyor, çalışmalarımıza uzaktan devam ediyoruz. Çok şükür ki Rabbimin de yardımıyla durumumuz iyi seyrediyor. Varlığınızı bilmek bize güç veriyor" ifadelerini kullandı.

Erdoğan, bu süreçte "geçmiş olsun" dileklerini ileten devlet başkanları ve eşlerine, yabancı misyon şeflerine, siyasetçilere, sanatçılara, basın mensuplarına hem ülkede hem de dünyanın çeşitli yerlerinde dualarını esirgemeyen tüm dostlarına teşekkür etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap