SON DAKİKA



Haber > Gündem > Emeklilere müjde gibi müjde haber!

Emeklilere müjde gibi müjde haber!

28 Ocak 2024 Pazar - 10:01




O hizmetler artık ücretsiz olacak: Emekliler 5 kuruş ödemeden faydalanabilecek





Maaş zamlarıyla yüzü gülmeyen emeklilere müjde gibi müjde. Emeklilerin yükünü hafifletmek isteyen bazı belediyeler onlar için yeni uygulamalar devreye koyuyor. Son olarak ise müjde Karabük Belediyesi’nden geldi. Belediyenin aldığı karar kapsamında o hizmetler artık ücretsiz olacak. İşte detaylar…

Maaşlarına yapılan zamlarla hüsrana uğrayan emeklilerin yüzünü güldürecek haber Karabük Belediyesi’nden geldi. Belediye tarafından alınan kararla emekliler o hizmetlerden ücret ödemeden yararlanacak…

Karabük Belediyesi’nin yaptığı açıklama kapsamında, kentte yaşayan emekliler artık toplu taşıma ücreti ve su faturası ödemeyecek.

KARAR ONAYLANDI

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, geçtiğimiz haftalarda kentte yaşayan emeklilerin toplu taşıma ve su kullanımına ücret ödemeyeceğini açıklamıştı. Emeklinin ücretsiz olarak faydalanacağı bu hizmeti oylamak için toplanan belediye meclisi kararı onayladı ve artık kentte emeklilere toplu taşıma ve su faturası hizmetleri tamamen ücretsiz oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap