SON DAKİKA



Haber > Gündem > Elektrik zamlarına isyan büyüyor! Esnaf camlarına bu yazıları astı

Elektrik zamlarına isyan büyüyor! Esnaf camlarına bu yazıları astı

07 Şubat 2022 Pazartesi - 13:51




Son bir yılda yüzde 120 oranında zamlanan ve hükümet tarafından getirilen "kademeli elektrik" düzenlemesiyle artık sadece cep değil, ocak da yakan elektrik faturaları için esnaf camlarına bu yazıları asarak isyan etti.





İstanbul Şirinevler'deki bir lokantanın camına ‘Bize gelen elektrik faturası 45 bin 786 TL’ yazması dikkat çekti. Bu rakama inanamayan vatandaşlar, içeri girip ‘Gerçek mi?’ diye sordu.

Türkiye'de enflasyon rakamlarının yüksekliği özellikle gıda ve enerjide son günlerde ödenen yüksek faturalarla ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Yüksek faturalarla ilgili en son dikkat çeken görüntü ise esnaftan geldi.

Şirinevler'deki bir esnaf lokantası ise dükkan camına astığı notla dikkatleri üzerine çekti. Söz konusu notta, "Bize gelen elektrik faturası 45 bin 786 TL" yazdı.

Bu notu gören vatandaşların kısa süreliğine şaşkınlık yaşadığı ve lokantanın içerisine girip 'Bu rakam gerçekten doğru mu?' şeklinde sorular sordukları öğrenildi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap