SON DAKİKA



Haber > Gündem > Düğündeki cinayet! Baba ve 2 oğlu yakalandı

Düğündeki cinayet! Baba ve 2 oğlu yakalandı

23 Ekim 2023 Pazartesi - 12:30




Aksaray’da düğünde çıkan kavgada öldürülen Dursun Canlı'nın (38) cinayet şüphelisi Kemal B. (26) ile olaya karışan ağabeyi Mehmet B. (29) ve babası Mahmut B. (48), yakalandı. Canlı'nın arkadaşı Ayhan Alyanak'ı (35) da yaraladığı öne sürülen Kemal B.'nin ifadesinde, cinayetin sebebini anlattı.





Olay, 21 Ekim saat 22.30 sıralarında Yavuz Sultan Selim Mahallesi 5201 Sokak'ta meydana geldi. Bir mağazada çalışan 5 çocuk babası Dursun Canlı, arkadaşı Ayhan Alyanak ile birlikte gittiği arkadaşının sokakta yapılan düğününde çıkan kavgada tabancayla vurularak öldürüldü.

Kavgada, Alyanak da kolundan yaralandı. Dursun Canlı'nın cenazesi dün Sultanhanı ilçesinde toprağa verildi. Ayhan Alyanak'ın ise tedavisinin sürdüğü belirtildi.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Canlı ve Alyanak'ın kavga ettiği kişilerin Kemal B. ağabeyi Mehmet B. ve babası Mahmut B. olduğunu belirleyerek, şüphelileri gözaltına aldı.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap