SON DAKİKA



Haber > Gündem > Dört parmak dört bakan!

Dört parmak dört bakan!

30 Aralık 2013 Pazartesi - 09:34




CHP’nin Akçaabat Belediye Başkan adayı Ali Türen Öztürk’ün tanıtım toplantısında konuşan Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, olay yaratacak sözler sarf et





Konuşmasının önemli bir bölümünü rüşvet ve yolsuzluk soruşturmaları ve devlet krizine ayıran Karan, şunları söyledi: "Bunların meşhur işareti var: dört parmak, dört bakan, malı götüren dört bakan. Malı götüren dört bakan çıktı istifa etti. Bunlardan biri bizim hemşehrimiz. Başbakan’a dedi ki, 'Sen istifa et, Türkiye rahatlasın'. Şimdi kahraman oldu! Ne kahramanı, sen çalarken yakalandın. Sayın Başbakan anayasal bir suç işlemektedir. Biz anayasayı delerek başbakanlık, cumhurbaşkanlığı yapanları gördük ama anayasayı delerek hırsızlık yapan ilk başbakanı bu siyasi iktidar döneminde gördük. Sayın Bakan kahraman oldu! Ne kahramanı? Ramazanda Trabzon'da 40 bin koli dağıttılar, bedeli 8 trilyon. Sorduk o zaman Sayın Bakana: Bu paranın kaynağı ne? Eğer sen kazancının kırkta birini dağıtıyorsan, nereden geliyor bu servetin kaynağı? Birilerine dağıttırıyorsan, kim bu birileri? Ne adına veriyor? İstifa ederek Türkiye rahatlamaz. Türkiye'nin rahatlaması için Sayın Başbakan'ın intihar etmesi gerekir. Çok açık ve net biçimde söylüyorum."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap