SON DAKİKA



Haber > Gündem > Dört kişilik araçtan 25 çocuk çıktı!

Dört kişilik araçtan 25 çocuk çıktı!

25 Eylül 2023 Pazartesi - 12:54




Polis tarafından durdurulan ve içinden 25 küçük çocuğun çıktığı araç dünya basınında gündem oldu. Olayla ilgili soruşturmalar sürerken arabayı süren genç kadının çocuk kaçakçısı olduğu öne sürüldü.





Yaklaşık 35 milyon nüfuslu Özbekistan'da ortaya çıkan bir görüntü kısa sürede hem uluslararası basında hem de sosyal medyada ses getirdi. Söz konusu gelişmede bir öğretmen ve 25 öğrencisinin karıştığı ilginç olayın detayları yer aldı. Ülkenin Buhara kentinde yaşanan gelişmede, polis şüphelendiği bir aracı durdurdu. Dört kişilik arabadan bir kadın öğretmen dahil tam 26 kişi indi. O anlar anbean kameraya yansırken öğretmen para cezasına çarptırıldı.

BAGAJA BİLE OTURMUŞ

Resmi kaynaklar tarafından yayınlanan videonun devamında ön koltukta altı, arka koltukta on altı ve bagajda 3 çocuğun olduğu görüldü. Öğretmen çocukların öğrencileri olduğunu öne sürdü ve okula sık sık birlikte gittiklerini söyledi. İlkokul öğretmeninin bu iddialarına rağmen savcılık kadınla ilgili soruşturma başlattı.

İNSAN KAÇAKÇILIĞI İHTİMALİ

Konuyla ilgili soruşturma sürerken sosyal medyada birçok kişi öğretmenin çocuk kaçaklığı yaptığını iddia etti. Özbekistan hali hazırda insan kaçakçılığının yoğun olduğu bir ülke. Geçtiğimiz ay ABD’de 10’dan fazla Özbek vatandaşının DAEŞ’le bağlantılı bir insan kaçakçısı aracılığıyla ülkeye sokulması, FBI’ı harekete geçirdi. CNN’e konuşan ABD’li yetkililer, konunun çok ciddiye alındığını ve Joe Biden yönetiminden üst düzey isimlere olayla ilgili istihbarat raporu sunulduğunu söyledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap