SON DAKİKA



Haber > Gündem > Dolar kuru uçtu, Cemal Enginyurt çıldırdı: Bakan Nebati mi suçlu?

Dolar kuru uçtu, Cemal Enginyurt çıldırdı: Bakan Nebati mi suçlu?

25 Mayıs 2022 Çarşamba - 11:23




Dolar kuru 16,30 lirayı görerek yeni bir rekor kırdı. Cemal Enginyurt ise iktidarın suçlunun FETÖ olduğunu söylediğini belirterek Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati üzerinden AK Parti'ye yüklendi





Dolar kuru 16,30 lirayı görerek yeni bir rekor kırdı. DP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt da dolar kurundaki hareketliliğe kayıtsız kalamadı. DP’li Cemal Enginyurt, iktidara yüklenerek, “İktidar suçlu Fetöcüler diyor. Hangi Fetöcüler? Fetöyle fotoğrafı olup da Bakan, Bakan Yardımcısı, Bürokrat yaptığınız Fetöcüler mi?” diye sordu.

Dolar kuru günden güne durdurulamaz yükselişini sürdürürken Demokrat Parti Cemal Enginyurt’ta duruma tepki gösterdi. Enginyurt, sosyal medya platformu Twitter hesabından, “Dolar 16.3 tl oldu. Faizler uçuşa geçti. Enflasyon çıldırdı. Market fiyatları durdurulamıyor. Zamlar zulme dönüştü. İktidar suçlu Fetöcüler diyor. Hangi Fetöcüler? Fetöyle fotoğrafı olup da Bakan, Bakan Yardımcısı, Bürokrat yaptığınız Fetöcüler mi?” ifadelerini kullandı.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap